KATASTROFA: Ne zna NIŠTA o Bekerovoj SUDBINI!

Autor:

Sport

02.05.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Beker, legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića naredne dve i po godine biće u engleskom zatvoru zbog utaje imovine. Kazna za Nemca mogla bi da bude smanjena na pola, ako ne bude pravio incidente iza rešetaka.

KATASTROFA: Ne zna NIŠTA o Bekerovoj SUDBINI!

Foto: www.profimedia.rs

Boris Beker i Novak Đoković

Zanimljivo da, prema pisanju austrijskog lista "Hojte", Amadeus, sin Borisa Bekera nema predstavu da mu se otac nalazi u zatvoru.

Zapravo, proslavljeni as je nekoliko sati pre suđenja uspeo da se oprosti od sina, ali njegov naslednik ne zna ništa o presudi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- On ne zna ništa i ne znam kako to da mu objasnim. Amadeus mi je rekao juče: "Mama, tata je najbolji otac na svetu!" Pitala sam ga zašto, a on je rekao: "Zato što je uvek tu za mene" - rekla je Lili, Bekerova bivša supruga za Bild.

"Hojta" prenosi da će Amadeusovi prijatelji pomoći Lili da koliko god je moguće sakriju vesti o Borisovoj zatvorskoj kazni. 

Pre same presude, roditelji su se dogovorili da neće govoriti deci o ishodu postupka. 

- Nije kraj sveta. Boris može to da izdrži i izaći će kao heroj. On i jeste heroj. Heroj našem detetu, našem sinu - istakla je Lili RTL-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading