PIKSI BACIO SVE KARTE NA STO: Glavna tema je Dušan Vlahović!

Autor:

Sport

02.05.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je za "Tutojuve" u kojem je govorio o Dušanu Vlahoviću i njihovom odnosu.

PIKSI BACIO SVE KARTE NA STO: Glavna tema je Dušan Vlahović!

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Piksi

Legendarni Piksi je na početku istakao da je srpski napadač odlično startovao u novom klubu:

- Počeo je jako u novom klubu, Dušan je veliki profesionalac koji vredno radi za svoje saigrače. Sve je to pozitivno. U Firenci se pokazao veoma mlad i uspeo da uradi izvanredne stvari, normalno je da je privukao pažnju vrhunskog. klub kao što je Juve. Navijači Viole nisu to prihvatili nimalo dobro, svestan sam toga, ali u svetu fudbala njegov transfer je više nego normalan događaj. To je deo igre - počeo je razgovor za Tutojuve i prokomentarisao meč protiv Venecije, koji je igran u subotu:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

- Video sam meč protiv Venecije, klubu je bilo važno da izađe sa terena sa tri boda. Uvek svi očekuju od njega gol, ali ga nisam video 100 odsto fizički. Juventus napadač broj jedan, pritisak je zaista veliki. Dušan može i bolje od toga.

U Juventusu , Vlahović igra sa još jednim napadačem, dok je u reprezentaciji Stojković gajio nešto drugačiji stil.

- Počeo sam da ga teram da igra kao prvi napadač, onda se Mitrović vratio u svoju veličinu i sada ih koristim zajedno. Za mesec dana biće Liga nacija, za sada je ideja da na teren izađu i Dušan i Aleksandar od prvog minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading