NIZ PROBLEMA SE NASTAVLJA: Obratila se medijima i iznela veliku zabrinutost! (FOTO)

Autor:

Sport

02.05.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni teniser prolazi kroz svoje najteži životni period.

NIZ PROBLEMA SE NASTAVLJA: Obratila se medijima i iznela veliku zabrinutost! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, legendarni nemački teniser Boris Beker osuđen je na dve i po godine zatvora, a kaznuće odslužiti u zatvoru koji se nalazi u neposrednoj blizini teniskog kompleksa Vimbldon.

Povodom svih dešavanja, svoje viđenje iznela je Ana Ermakova, vanbračna kćerka slavnog tenisera koju Boris Beker dugi niz godina nije želeo da prizna:

- Jako sam šokirana jer je moj otac osuđen na dve godine i šest meseci zatvora. Podržaću ga i posećivati kad god mogu. Nadam se da će mu to malo pomoći da prebrodi ove trenutke. Poslala sam pismo sudu izražavajući zabrinutost za polubrata Amadeusa, koji ima samo 12 godina i mora da se nosi s tim da mu u najbitnijem razdoblju njegovog razvoja nedostaje otac. To nije fer, to će biti jako teško za Amadeusa - istakla je Ana.

Inače, Ana je rođena nakon afere koju je Boris Beker imao sa jednom ruskom konobaricom na stepeništu jednog londonskog restorana 1999. godine,

Kako prenosi "Mondo" Beker je mnogo godina kasnije ipak priznao Anu za svoje dete, a navedena afera dogodila se dok je njegova tadašnja supruga Barbara Feltus bila u drugom stanju sa njihovim drugim sinom.

Kako izgleda vanbračna kćerka Borisa Bekera možete pogledati na sledećim fotografijama:

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading