BEKEROV VELIKI PLAN: Nemac hoće da ZARADI LOVU, firme se "TRKAJU" za potpis LEGENDE!

Autor:

Sport

22.05.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novak Đokovića zna kako da prekrati vreme u ozoglašenom kazamatu Vandsvort, a i da poveća saldo na računu.

BEKEROV VELIKI PLAN: Nemac hoće da ZARADI LOVU, firme se "TRKAJU" za potpis LEGENDE!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker ispred suda u kravati sa bojama Vimbldona

Boris Beker, legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića osuđen je na dve i po godine zatvora, a nalazi se iza rešetaka u ozoglašenom kazamatu Vandsvort zbog toga što je proglasio bankrot, a krio vrednu imovinu.

Propala je ideja čuvenog Nemca da komentariše Rolan Garos iz zatvora, ali je on došao na novu ideju kako da zaradi, i krenuo je da piše knjigu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kako pišu mediji sa Ostrvu, on je odlučio da opiše kako je bankrotirao, ali i borbu na sudu, uz opise dana koje provodi u zatvoru.

Trostruki osvajač Vimbldona želi da posle 30 meseci iza rešetaka naplati sve kroz šta je prošao, a izvor tabloida "San" kaže:

​- To će biti dnevnik o tome kako je došao u tešku situaciju i kako je provodio dane. takođe, fokusiraće se na detalje iz svog života. Pokušava da sebe zaposli u zatvoru. To je dobar put. Zna da će postojati interesovanju za tu knjigu.

Još jedan izvor je dodao: "Iskoristiće je kako bi usmerio svoje iskustvo, osećanja i, možda, strahove u zatvoru. Kada jednu aktivnu osobu zatvorite u ćeliju, to je teško. Dnevnik mu pomaže da misli".

Izdavači hoće da otkupe prava, a TV kompanije da naprave dokumentarac.

Na kraju, Boris Beker dobio je dozvolu Ministarstva da napiše dnevnig, ali ne sme da ga objavi i zarađuje dok je iza rešetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading