OPOZICIJA NA TRIBINAMA GRICKA SEMENKE I NAVIJA DA SRBIJA I VUČIĆ IZGORE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.05.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Jakša Šćekić i direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan govorili su u Jutru na Prvoj o skrivenoj i otvorenoj želji opozicije da Srbija propadne kako bi ostvarili svoje lične interese.

OPOZICIJA NA TRIBINAMA GRICKA SEMENKE I NAVIJA DA SRBIJA I VUČIĆ IZGORE! (VIDEO)

Foto: printscreen/N1/CBS Mornings

Srpska opozicija prethodnih godina, a posebno otkako je počeo rat u Ukrajini vrši pritisak na predsednika Aleksandra Vučića da napravi pogrešan potez, te ga jedni neuspešno vuku na jednu stranu, a drugi na drugu. Međutim, predsednik uvek deluje samo u interesu naroda i nacije

Jakša Šćekić istakao je kako su pritisci kapilarni i dao svoje mišljenje o trenutnoj situaciji na političkoj sceni Srbije. 

- Opozicija sedi na tribinama, gricka semenke i navija da Vučić izgori, a desničari idu u rusku ambasadu - istakao je on. 

Jelena Trivan se nadovezala na gospodina Šćekića i zaključila da je većem delu opozicije želja da se Srbija slobi na pitanju Ukrajine da bi oni došli na vlast. 
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milicija

22.05.2022 14:16

Četiri konja debela... Ili Debila-svejedno.

Patriota

22.05.2022 14:28

Opozicija ili bivši dosojevci su oduvek bili paraziti Srbije. Dok su mogli živeli su na grbači naroda, koji ih je pročitao i otresao se tih "biljnih vaši".

Zeljko

22.05.2022 16:26

Na njihovu žalost Vučić nikako da napravi neki pogrešan potez.

Daki91

22.05.2022 16:29

Đilasovci se priklanjaju zapadu, desničari se povinuju Rusiji, dok Vučić radi samo i jedino za Srbiju.