MALVERZACIJE OPOZICIJE ISPLIVALE NA ČISTAC: Licemerni i prevrtljivi - pre izbora se skrivali u rupi od Ukrajine, a sada obrnuli ćurak!

Autor:

Vesti

21.05.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji na televiziji EuroNews "Direktno", gosti su govorili o gorućim temama za Srbiju, a dotakli su se i licimerja i manipulacija koje sprovodi opozicija koristeći tešku situaciju u kojoj se nalazi Ukrajina, pa glume heroje.

MALVERZACIJE OPOZICIJE ISPLIVALE NA ČISTAC: Licemerni i prevrtljivi - pre izbora se skrivali u rupi od Ukrajine, a sada obrnuli ćurak!

Foto: printscreen/N1/CBS Mornings

Dragan Cvijetin, politikolog i novinar, komentarisao je situaciju u opoziciji kao gost u emisiji "Direktno". Njegov stav je odraz mišljenja građana Srbije, koji više nisu sigurni ko šta priča i misli u opoziciji, jer je njihova prevrtljivost postala svakodnevnica. 

Kada je u pitanju tema rata u Ukrajini i uvođenja sankcija Rusiji, očigledno je da su se svi opozicionari krili u mišijoj rupi dok nisu prošli izbori, pa su sad promenili taktiku, u nadi da će njihove malverzacije imati neki, za njih dobitan, a građane poguban, ishod. 

 

 

- Većina opozicionih ličnosti se pre izbora krila od Ukrajine, a sada se stvari otvaraju. Da je iko od njih kandidovao za sankcije ne bi prešao cenzus - rekao je Cvijetić. 

- Nijedna strana iz Đilasove koalicije pre izbora nije bila za sankcije, ćutali su, krili se, a sada bi oni da menjaju politiku, oni bi da Vučić preumi birače - zaključuje politikolog. 

 

Srpska opozicija koja se okupila oko različitih aktera koji iz dana u dan menjaju stavove i orijentaciju, te tako koriste rat u Ukrajini za svaki neuspeli pokušaj napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Međutim, svi su prepoznali njihovo skriveno lice, koje ne vidi ništa drugo nego ličnu korist.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading