ORBAN SE OBRATIO VUČIĆU U NOVOM SADU: Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU!

Autor:

Vesti

21.05.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Mađarske Viktor Orban je poručio Aleksandru Vučiću da je Srbiji teško zato što nije članica EU, dok je Mađarskoj teško zato što jeste.

ORBAN SE OBRATIO VUČIĆU U NOVOM SADU: Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU!

Foto: printscreen

- Naše dve zemlje su bezbedne, bilo da se radi o gasu ili hrani. Dragi naši domaćini, vidim da je Srbija spremna i za zimu. Imaćemo tešku zimu, težu nego što mnogi misle. Vidim da ste na dobrom putu, isto kao i Mađarska - kazao je on.

 

 

- Ali, bilo šta da se dogodi naše dve zemlje mogu da računaju jedna na drugu, i mi ćemo se truditi da usaglasimo naše stavove i bilateralno i multilateralno. Naša ekonomska saradnja je jača nego što je ikada bila, i mi dočekujemo srpske trgovce i investitore u Mađarskoj - istakao je mađarski premijer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vita

21.05.2022 12:56

Madjarska i njihov premijer nas snazno podrzavanu na nasem evropskom putu.Velika zahvalnost Madjarskoj koja je podrska nasoj zemlji.