GUTEREŠ ČESTITAO VUČIĆU: Partnerstvo UN i Srbije ostaje nepokolebiljivo!

Autor:

Vesti

10.05.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Antonia Gutereša, saopštila je večeras služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

GUTEREŠ ČESTITAO VUČIĆU: Partnerstvo UN i Srbije ostaje nepokolebiljivo!

Foto: Tanjug

Želim da Vam uputim najsrdačnije čestitke i najbolje želje u novom mandatu na poziciji predsednika Republike Srbije. Uveren sam da će pod vašim vođstvom, dugogodišnje partnerstvo između Ujedinjenih nacija i Srbije ostati čvrsto i nepokolebljivo - naveo je u čestitci Antonio Gutereš, generalni sekretar UN

"Radujem se produbljivanju naše konstruktivne saradnje, posebno u oblasti Ciljeva održivog razvoja, kao i doprinosu Vaše zemlje mirovnim operacijama Ujedinjenih nacija.

U vreme pojačanih regionalnih tenzija, pozdravljam Vašu snažnu posvećenost regionalnoj stabilnosti, promovisanju saradnje i dobrosusedskih odnosa i kontinuirano angažovanje u dijalogu pod okriljem Evropske unije u cilju postizanja trajnog mira i pomirenja u regionu. U postizanju ovih ciljeva možete računati na punu podršku Ujedinjenih nacija.

Želim Vam mnogo uspeha u vršenju dužnosti i uveravam Vas da će Ujedinjene nacije ostati snažan partner Srbije. Primite, Ekselencijo, izraze mog dubokog uvažavanja,“ poručio je Gutereš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Luna

11.05.2022 05:15

Verujemo da ce tako i ostati, radujemo se daljoj saradnji i partnerstvu

Sandra

11.05.2022 07:21

Hvala na iskenim čestitkama upucene nasem predsedniku!

Мијо

11.05.2022 08:22

Вучић је врло способан и интелигентан човек пре свега велики борац за правду. Вучић нашу земљу води правим и сигурним путем.