OVO JE SLIKA MAJICE PRONAĐENE NA TELU KOD ADA HUJE: Identičnu nosio Matej kobne večeri (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

18.05.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Majica je tamne boje sa aplikacojom jaguara i žutim slovima.

OVO JE SLIKA MAJICE PRONAĐENE NA TELU KOD ADA HUJE: Identičnu nosio Matej kobne večeri (FOTO)

Instagram

Majica koja je pronađena na telu mlađeg muškarca koje je isplivalo jutros kod Ade Huje identična je majici koju je imao Matej Periš, ekskluzivno saznaje "Blic". U pitanju je majica tamne boje sa aplikacijom jaguara i natpisom žutim slovima.

Na telu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje, nakon što su telo u vodi primetili mornari jednog broda, bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bele boje i žutim natpisom koji ide u krug a piše "Power Super Cleaner".

Printscreen

Matej Periš

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Ovaj detalj dodatno potvđuje da je izvučeno telo najverovatnije upravo Matej Periš za kojim se tragalo pet meseci. Rezultati DNK analize biće objavljeni sutra.

 

 

Identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizuelnim pregledom policajci su na licu mesta rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tela sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

Bonus video:

 

Komentari (0)

Loading