DETEKTIV OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE DETALJE ZLOČINA: Spremala masakr uz Hanibala Lektora

Autor:

Hronika

16.05.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tereza bila obožavalac monstruoznog ubice iz filma "Kad jaganjci utihnu" i kulta izvesne Ketrin Najt, mesarke iz Sidneja.

DETEKTIV OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE DETALJE ZLOČINA: Spremala masakr uz Hanibala Lektora

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tereza P. ubila je muža Srđana prošle nedelje, a zatim, na krajnje monstruozan način, pokušala da se otarasi njegovog tela, verovatno pod utiskom omiljene literature i filmskih scenarija kopirajući nezaboravnog serijskog ubicu Hanibala Lektora. Ona je s psihijatrijskog odeljenja, na kojem je bila od hapšenja, sada prebačena u pritvor, koji joj je određen da ne bi uticala na svedoke u toku istrage, ali i zbog visine zaprećene kazne.

Privatni detektiv Braca Zdravković nakon istraživanja nezapamćenog zločina, u kom je žena muža prvo uspavala lekovima da bi ga u stanju sna iskasapila nožem, pa ga isekla motornom testerom i na kraju skuvala u loncu, naveo je u "Novom jutru" TV Pink kod Jovane Jeremić da je Tereza bila obožavalac monstruoznog ubice Hanibala Lektora iz kultnog filma "Kad jaganjci utihnu" i kulta izvesne Ketrin Najt, mesarke iz Sidneja. Detektiv opisuje da je po uzoru na filmskog miljenika i upoznala muža, kog je ubila.

- Ona je upoznala Srđana na neuropsihijatriji zrenjaninske bolnice, gde su se oboje lečili. Imali istu dijagnozu, radi se o šizofreniji. On je to dobio u 16. godini, verovatno je imao neki nasledni faktor, i od tada je postao pacijent u toj bolnici. Tereza mu je prva prišla i rekla mu: "Dečko, zašto ti mene tako gledaš, ti nešto želiš od mene." Videla je priliku da može da ima dobrog frajera. Kad se vratila kući, rekla je mužu, s kojim ima četvoro dece, da joj više nije zanimljiv i da želi da nastavi život s drugim čovekom - rekao je Zdravković, prepričavajući detalje koje je otkrio na terenu.

Detektiv smatra da je Tereza bila za sve dominantna u novom braku dok nije zaključila da joj Srđan smeta u njenom daljem radu i shvatanju života. Srđan je, s druge strane, mislio da je Tereza za njega božji dar.

- Ona je organizovala jedan normalni život kada se gleda sa strane. Pravila mu je krempite, slavili su rođendane. Predložila mu je da naprave svadbu, da se venčaju, kao i da tu budu prisutne njegova sestra i majka. Rekla mu je da obožava njegovu sestru. Uspela je da dobije na staranje najmlađu ćerku i s njom, majkom i očuhom se doselila kod Srđana - kazao je Zdravković.

Nakon toga se odigrala kobna drama.

Scena iz drugog filma na mestu zločina

Terezina maloletna ćerka bila je u kući dok je majka ubijala očuha i pozvala je telefonom u pomoć starijeg brata, koji je zatekao jezivi prizor i majku, koja priča o zločinu kao o najnormalnijem događaju.

- Kad sam majci zapretio da ću zvati policiju, otvorila nam je vrata. U dnevnoj sobi sam ugledao noge na podu. Sledeći prizor je bio kao iz filma "Teksaski masakr". Raskomadano telo u lokvi krvi. Upitao sam je šta namerava da uradi, praveći se da sam na njenoj strani. Rekla je da ima u planu da raskomada celo telo i baci na različite lokacije. Još je rekla da hoće da prokuva delove tela da bi kosti odvojila od mesa - izjavio je sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

16.05.2022 19:42

ja verujem samo dektektivu: lepom mariću sa tv hapy!!!