OBJAVLJEN UZNEMIRUJUĆI SNIMAK UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU: Izašao iz TOALETA i HLADNOKRVNO pucao na gazdu kafića (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.04.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uzela izjavu i od brata ubijenog Luke.

OBJAVLJEN UZNEMIRUJUĆI SNIMAK UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU: Izašao iz TOALETA i HLADNOKRVNO pucao na gazdu kafića (VIDEO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Beogradska policija i dalje intezivno traga za muškarcem koji je sinoć sa dva hica u glavu usmrtio Luku Ž. (37) vlasnika restorana "Ritual" u Bloku 44 na Novom Beogradu, pa pobegao električnim trotinetom.

- Bio je obučen u radno odelo. Na sebi je imao kačket, masku, rukavice i florescentni prsluk. Rekao je "Dobro veče" i zamolio da ode do toaleta. Nakon nekoliko minuta izašao je iz njega, prišao ubijenog i počeo da mu puca u glavu i grudi - rekli su prijatelji ubijenog policiji.

Kada su shvatili šta se događa, prijatelji ubijenog skočili su na ubicu i počeli da ga udaraju. U tom trenutku uspeli su da mu skinu masku sa lica, oduzmu pištolj i rukavicu.

- Policija je na mestu ubistva našla pištolj i šanžer, jednu rukavicu i masku osumnjičenog za zločin. Sve je dato na veštačenje kako bi se sa svih predmeta skinut DNK-a. Na mestu zločina nađena je i krv mladića osumnjičenog za zločin - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako Telegraf.rs saznaje, u jednom trenutku Lukin brat je uzeo nož i krenuo ka osumnjičenom.

- Videli smo da je izvadio nož i da će sa njim napasti mladića koji mu je upucao brata. U nameri da sprečimo da ga povredi, zaštitili smo ubicu koji je iskoristio trenutak i pobegao iz lokala. Uzeo je trotinet iz grmlja i nestao - pojasnili su prijatelji ubijenog.

Policija je uzela izjavu i od brata ubijenog Luke Ž. On je potvrdio da je bio u lokalu kada je ušao mladić obučen u radno odelo.

- Ispričao je da su nakon pucnjave skočili na ubicu. Da su ga udarali, ali da im je pobegao. Rekao je da mu je brat faktički umro na rukama - kaže sagovornik.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Policija je uzela snimke sa okolnih kamera u nameri da što lakše uđe u trag ubici.

Podsećanja radi, Luka Ž. preminuo je sinoć u 19.43 sati, a policija intenzivno traga za ubicom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading