PRIZOR JE BIO UŽASAN, NOGA MU JE BILA ODVOJENA OD TELA: Detaljna ispovest ćerke koja je prisustvovala zločinu koji je šokirao Zrenjanin

Autor: Republika

Hronika

11.05.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građane Zrenajnina potresla je vest da je njihova komšinica Tereza P. zaklala svog muža Srđana a potom njegovo telo raskomadala motornom testerom.

PRIZOR JE BIO UŽASAN, NOGA MU JE BILA ODVOJENA OD TELA: Detaljna ispovest ćerke koja je prisustvovala zločinu koji je šokirao Zrenjanin

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zločin se dogodio u naselju Zeleno polje u ulici Duška Trifunovića, gde je Tereza. P. nasmrt izbola svog 42 godine starog supruga Srđana, pa ga isekla motornom testerom i skuvala u loncu.

Terezina ćerka D. Lj. (16) koja je ceo masakr gledala svojim očima objasnila je kako je došlo do zločina.

- Srđan je ceo taj dan spavao, dala mu je lekove. Uveče je otišla u sobu i izbola ga nožem, što je njega probudilo. Uspeo je onako krvav da ustane iz kreveta, a kada je došao do dnevne sobe ona je još više nastavila da ga bode - rekla je D. Lj.

Kako dalje objašnjava, ona je nakon toga sva uplakana istrčala iz kuće i pozvala brata (18) da dođe da joj pomogne kako ne bi došlo do tragedije.

- Čula sam motornu testeru, a kada sam sa bratom pokušala da uđem u kuću, nije htela da nas pusti, međutim mi smo joj zapretili policijom i tada nam je ipak dozvolila. Prizor je bio užasan, noga mu je u potpunosti bila odvojena od ostatka tela.

Kkao saznajemo i ranije je kovala plan kako da ubije muža.

- U poslednje vreme su se češće svađali nego ranije, imali su rasprave jer je bila ljubomorna. Iako sam je odgovarala od te namere, ona je to ipak učinila - zaključila je ćerka.

Terezin bivši muž Miljajim Ljutić (54) ispričao je da je ona i ranije pravila scene.

- I u braku sa mnom imala je ispade, umela je da me gađa čašom kad se naljuti. Potvrđeno je kod lekara da ona nije mentalno zdrava osoba. Čak je umela i da me bez ikakvog razloga prijavi policiji - rekao je Miljajim.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading