KOMŠIJE ŽIVE U STRAHU! Policija još traga za UBICOM koji je Mirjanu ubio DRVENIM KOCEM!

Autor:

Hronika

12.05.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin koji se pre samo dva dana dogodio u selu Mišljenovac nadomak Kučeva u kome je mučki ubijena Mirjana Živanović (71) još uvek njene rođake, poznanike, komšije ne ostavlja ravnodušnim.

KOMŠIJE ŽIVE U STRAHU! Policija još traga za UBICOM koji je Mirjanu ubio DRVENIM KOCEM!

Foto: Tanjug/S. ILIĆ

Policijska traka

- Preduzete su sve neophodne radnje u cilju što bržeg otkrivanja NN lica koje počinilo ubistvo. Dati su nalozi svim nadležnim policijskim organima i sve istražne radnje se sprovode. Češlja se svaki deo terena i ne prepušta se slučaju nijedna mogućnost za bilo kakav propust. Sve činimo kako bi se što pre pronašao ubica i izveo pred lice pravde - za Informer kažu u Višem javnom Tužilaštvu u Požarevcu.

Sam način na koji je stradala ova nesrećna žena, za koju svi meštani imaju samo reči hvale, tek uliva strah. Počinioc ovog zločina, jadnu i bolesnu Mirjanu, ubio je drvenim kocem u porodičnoj kući. Nju su u jutranjim satima u lokvi krvi pronašle prve komšije, nakon što se rođacima sa kojima se pre samo dan čula telefonom i boravila na slavi, više nije javljala.

- Mi smo još uvek u strahu sve dok se počinilac ne pronađe. Šta se ovo dešava ne znam. Da li je možda neko pomislio da ona ima novca od penzije ili ušteđevinu stečenu pomažući starim licima iz sela kada dodju iz inostranstva, a koju nije trošila jer je živela sama, ne znam. Samo znam, da je ovo neviđen zločin da neko tako nekoga ubije na najsuroviji način - kaže još uvek potresena meštanka sela Mišljenovac koja je poznavala Miru.

Ona  napominje da svi u Mišljenovcu žive u šoku i strahu od neizvesnosti, ali i u nadi da će policija uskoro izaći sa informacijama da je ubica uhapšen, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading