IZGLEDALI SREĆNO: Srđan i Tereza zagrljeni slavili ljubav na društvenim mrežama, odavali utisak para koji se VOLI, a onda je usledio HOROR! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.05.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije slutilo na tragediju, ispod fotografija su se nizali lepi komentari

IZGLEDALI SREĆNO: Srđan i Tereza zagrljeni slavili ljubav na društvenim mrežama, odavali utisak para koji se VOLI, a onda je usledio HOROR! (FOTO)

Foto: Facebook, ST/V. Lukić

Tereza P. (46) ubila je, kako se sumnja, svog supruga Srđana P. (42) u Zrenjaninu tako što ga je zaklala na spavanju, a nakon toga motornom testerom odsekla njegove delove tela i kuvala ih u loncu na šporetu.

Naime, zločin se dogodio noćas, a komšije su ispričale za da je osumnjičena navodno svog supruga prvo uspavala lekovima, a potom ga ubila i isekla.

- Bili su malo čudni, ali ne nasilni. Nikada ne bih pomislio na ovako nešto, strašno je. Neki pričaju da je porodično nasilje i da je ženi sve prekipelo - ispričale su komšije za medije.

Republika

Foto: Facebook

Zajednička fotografija Srđana i Tereze

Osumnjičena i žrtva imali su zajednički profil na Fejsbuku gde su često kačili slike na kojima su zajedno. Gotovo na svakoj fotografiji su zagrljeni ili Tereza sedi Srđanu u krilu.

Ispod slika, prijatelji su im ostavljali komentare: "Kako vas je lepo videti zajedno", "golupčići", "prelepi ste" i slično.

Republika

Foto: Facebook

Delovali srećno

Takođe, na njihovom Fejsbuk profilu u oktobru prošle godine okačena je slika rođendanske torte uz komentar "Srećan rođendan ljubavi", a ispod su se nizali komentari: "Kako ti je ženica napravila lepu tortu", "prelepa je torta, srećan rođendan!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading