UHAPŠENA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO MUŽA U ZRENJANINU: Optužena da je delove tela nesrećnog Srđana KUVALA U LONCU! Priveden i SIN?

Autor:

Hronika

11.05.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zrenjaninska policija uhapsila je Terezu P. (46) osumnjičenu da je usmrtila nožem četrdesetdvogodišnjeg supruga Srđana P.

UHAPŠENA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO MUŽA U ZRENJANINU: Optužena da je delove tela nesrećnog Srđana KUVALA U LONCU! Priveden i SIN?

Foto: printscreen/facebook

Srđan T.

Kako javljaju pojedini mediji, Tereza je Srđanu stavljala sedative u vodu pa on nije bio u stanju da se brani iako je ona znatno niža od njega.

Ona ga navodno prvo izbola nožem, pa isekla testerom i onda delove njegovo tela kuvala u velikom loncu.

Kako je Informeru rekao izvor sa mesta ubistva, u toku noći privedena je još jedna osoba, sumnja se da je reč o sinu, koji je prisustvovao zločinu.

Republika

Foto: pixabay.com

Nož

Ljudi u Zrenjaninu su zgroženi zbog ovog jezivog zločina.

- Mi koliko znamo, on je psihijatrijski slučaj. Bio je na lečenju. Ne znamo da li je on nju maltretirao, pa ga je zato ubila na tako svirep način. U svakom slučaju nema opravdanja! Ovo je strašno! Nestvarno je da živimo pored ovakvih monstruma kao što je ta žena - kaže jedan od komšija za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading