UHAPŠEN OSAM PIJANIH VOZAČA! Uspešna policijska akcija u Leskovcu!

Autor:

Hronika

09.05.2022

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava Leskovac saopštila je da su sankcionisani vozači imali između jedan i tri promila alkohola u krvi.

UHAPŠEN OSAM PIJANIH VOZAČA! Uspešna policijska akcija u Leskovcu!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu, tokom vikenda, zaustavili su i isključili iz saobraćaja osmoricu vozača zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola. 

Policija u Vlasotincu zaustavila je vozača (45) "fijata" koji je upravljao sa 2,53 promila alkohola u organizmu i vozača (35) "golfa" koji je imao 1,82 promila alkohola u organizmu, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Takođe, sankcionisan je i motociklista (21) koji je upravljajući sa 1,25 promila alkohola u organizmu pao sa motora i zadobio lake telesne povrede.

Policija u Leskovcu, tokom pojačane kontrole saobraćaja, zaustavila je petoricu muškaraca koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

U službenim prostorijama policije zadržani su vozač (51) "renoa" koji je imao 2,05 promila alkohola u organizmu, vozač (35) "audija" sa 1,31 promila, vozač (48) "pežoa" sa 1,23 promila, vozač (60) "folksvagena" sa 1,39 promila i biciklista (63) sa 1,99 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
 

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading