NISAM JA ZA OVO VREME: Nastradali motociklista JEZIVIM rečima PREDVIDEO SVOJU SMRT?!

Autor:

Hronika

08.05.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila u 11.40 časova.

NISAM JA ZA OVO VREME: Nastradali motociklista JEZIVIM rečima PREDVIDEO SVOJU SMRT?!

Foto: ST/N. PANČIĆ

U saobraćajnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca poginuli su majka Marija S. i njen trogodišnji sin V.S., kao i motociklista Nenad Z.(44) za koga se sumnja da je izazvao nesreću.

Pre tragedije, Nenad je objavio stori na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: Printscreen

 

- Nisam ja za ovo vreme. Još uvek verujem u datu reč, poštovanje, čist obraz i gledanje u oči kada razgovaram - napisao je on nekoliko minuta pre smrti.

Podsetimo, automobil kojim je upravljala baka preminulog dečaka je usporio kako bi skrenuo sa glavnog puta, a motociklista je u tom trenutku preticao kamion i nije ga video, pa se zakucao u levi deo automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Djoka

08.05.2022 18:16

Ako je poginuo, Boze mi oprosti. Ali ako sednes na to, vec si se opredelio da postanes ubica. Svoj, ili nekog drugog. Da je poginuo sam, ako. Ovako, ubio nevine, dzukela! Goreo u paklu, da Bog da! Zabraniti ta govna na dva tocka!

Pera

08.05.2022 19:47

Govno. Pa sto nije gledao? On da gleda nekom u oci? Hvala Bogu sto je jedna budala manje. Ali zali Boze ovih nevinih dusa! Porodica djubreta da sve plati, jer su odgajili ovo! Kreten i ubica.