ISPOVEST SVEDOKA TRAGEDIJE KOD ŠAPCA: Trkali se, vukao ih đavo! KRVI JE BILO SVUDA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca poginuli su majka Marija S. i njen trogodišnji sin V.S., kao i motociklista N.Z.(44) za koga se sumnja da je izazvao nesreću.

ISPOVEST SVEDOKA TRAGEDIJE KOD ŠAPCA: Trkali se, vukao ih đavo! KRVI JE BILO SVUDA! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kako za Republiku kažu očevici, do nesreće je došlo kada su se dvojica motociklista trkali, te se N.Z. strahovitom brzinom zakucao u putnički automobil.

- Svuda je bilo krvi, nije procenio da će auto da skrene tu. Kamion je držao svoju stranu, vozio normalno. Trkali su se motorima, vukao ih đavo. Žao mi je deteta. Hitna je brzo došla, dva vozila, ali da je došlo 50, ne vredi - kaže očevidac nesreće.

Motociklista sa kojim se stradali N.Z. (44) trkao je, kako kažu očevici, pobegao sa mesta nesreće.

Automobil kojim je upravljala baka preminulog dečaka je usporio kako bi skrenuo sa glavnog puta, a motociklista je u tom trenutku preticao kamion i nije ga video, pa se zakucao u levi deo automobila.

- Poginuli su ćerka i unuk vlasnika lokala ispred kog se desila nesreća. Siroti čovek izašao je prvo da pomogne, nije znao šta se dešava, a onda je video svoju ćerku i unuče mrtve pored puta. Posle toga se uhvatio za glavu i počeo je da jauče. Hitna je brzo došla, ali nije im bilo spasa - pričaju svedoci tragedije.

Od siline udara, fiat je odleteo u kanal kraj puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tatjana Djeric

08.05.2022 15:17

Ne brze od zivota-Vlado Gorgijev..Prije nekog vremena u Trbuscu..pa kod Loznice..dokle vise ce bahatost vladati nasim putevima i da nevini stradaju..Vozac sam 40 godina-prosla citavu evropu..Majka mi zivi u okolini Sapca i cesto je posjecujem...Voznja mi je postala opterecenje-kao ruski rulet ,zbog takvih neizivljenih..neka idu na autoput da se ispucaju i da nikoga ne ugrozavaju osim samog sebe..Strasno je to sto se desilo..Saucesce porodici😪

Djoka

08.05.2022 18:21

Kreten. Zatvoriti i baciti kljuc! I isto za sve motoriste, kretene! Za svaki prekrsaj ih kazniti dvostruko! To su ubice!

Djoka

08.05.2022 19:42

Kreten. Rodbina da plati odstetu, i sve druge troskove sadasnje i buduce ostecenih. Kreten narkomanski! Zabraniti motorcikle!