TUGA U KUĆI TRAGIČNO NASTRADALE MAJKE I SINA: Rođaci u šoku oplakuju poginule, nemaju snage ni da prokomentarišu jezivu nesreću

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

08.05.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca poginuli su majka Marija S. (33) i njen trogodišnji sin V.S., kao i motociklista Nenad Ž. (44) za koga se sumnja da je izazvao nesreću.

TUGA U KUĆI TRAGIČNO NASTRADALE MAJKE I SINA: Rođaci u šoku oplakuju poginule, nemaju snage ni da prokomentarišu jezivu nesreću

Foto: ST/N. PANČIĆ

U Marijinoj kući u kojoj je živela sa suprugom i sinom brojni rođaci sede u dvorištu i jauču za stradalima.

Niko od njih nije smogao snage da razgovara sa novinarima.

Podsetimo, automobil kojim je upravljala baka preminulog dečaka je usporio kako bi skrenuo sa glavnog puta, a motociklista je u tom trenutku preticao kamion i nije ga video, pa se zakucao u levi deo automobila.

Poginuli su ćerka i unuk vlasnika lokala ispred kog se desila nesreća. Siroti čovek izašao je prvo da pomogne, nije znao šta se dešava, a onda je video svoju ćerku i unuče mrtve pored puta. Posle toga se uhvatio za glavu i počeo je da jauče. Hitna je brzo došla, ali nije im bilo spasa - pričaju svedoci tragedije.

Od siline udara, fiat je odleteo u kanal kraj puta.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading