JEZIVI DETALJI SUDARA KOD CEROVCA! Motociklista se OGROMNOM BRZINOM zakucao u automobil i PREPOLOVIO GA, kamiondžija stao da pomogne?!

Autor:

Hronika

08.05.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru koji se danas dogodio u Cerovcu kod Šapca učestvovalo je putničko vozilo i motocikl. Na licu mesta nastradali su žena koja je sedela na zadnjem sedištu automobila i motociklista, dok je dete sa teškim povredama preminulo u bolnici.

JEZIVI DETALJI SUDARA KOD CEROVCA! Motociklista se OGROMNOM BRZINOM zakucao u automobil i PREPOLOVIO GA, kamiondžija stao da pomogne?!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Iako je prema prvim informacijama bilo da je u sudaru učestvovao i kamion to se nije dogodilo.

Naime, sumnja se da je saobraćajnu nezgodu izazvao motocikl koji se velikom brzinom zakucao u zadnji deo putničkog automobila. 

- Zadnji deo vozila je potpuno uništen kao da ga je kamion udario, te se veruje da je većina pomislil ada je u automobil udario kamion. Međutim, pretpostavlja se da je motocikl izuzetno velikom brzinom udario u zadnji deo automobila i od siline udarca ga izbacio sa ulice - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je kamion stao nakon nesreće.

- Vozač kamiona je zapravo stao da ukaže pomoć povređenima - rekao je naš sagovornik. 

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se kod Cerovca na putu Šabac - Valjevo. Na licu mesta pogino je motociklista  i žena koja je sedela u automobilu marke "fijat sejćento", dete je da teškim telesnim povredama prevezeno u šabačku bolnicu, ali je nažalost ubrzo podleglo povredama. U nerseći je povređen i vozač "fijata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading