UDAJE SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Cecina ćerka progovorila o svim DETALJIMA! Gudelja je njen PRAVI?! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović otkrila je ko će joj biti kuma na venčanju!

UDAJE SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Cecina ćerka progovorila o svim DETALJIMA! Gudelja je njen PRAVI?! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović i pevačica Anastasija Ražnatović prethodnih meseci uživa u ljubavi sa slavnim i poznatim fudbalerom Nemanjaom Gudeljom. Njih dvoje uživaju zajedno u Sevilji, odakle se Ražnatovićeva redovno javna putem društvenih mreža. 

 

 

Dosta se spekuliše da li je Nemanja taj idealni suprug sa Anastasiju, te da će Cecina ćerka baš ovog zgodnom frajeru reći sudbonosno ,,da".

 

 

O svadbi se, kao i datumu se još uvek ne priča, ali ono što je Anastasija nedavno otkrila pospešilo je spekulacije o venčanju, koje je sve bliže. Naime, Anastasija je otkrila ko će joj na venčanju biti kuma. 

 

 

U pitanju je njena dugogodišnja drugarica Tara Milutinović. 

Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine – ispričala je Anastasija u jednoj emisiji, nakon što je Tara Milutinović otkrila kako se pevačica žrtvovala i provela vreme sa njom u karantinu dok je bila pozitivna na koronavirus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading