TUGA! Otac i sin poginuli dok su išli na slavu: Novi detalji saobraćajne nesreće kod Bora

Autor:

Hronika

05.05.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kad kamion nije ustupio prvenstvo prolaza putničkom vozilu

TUGA! Otac i sin poginuli dok su išli na slavu: Novi detalji saobraćajne nesreće kod Bora

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Marko Đ. (38) koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Bor-Zaječar, kako se saznaje od poznanika, krenuo je sa porodicom na slavu u selo Mala Reka kod Knjaževca.

Krenuli su svi zajedno u selo. Preko medija smo čuli da se dogodila nesreća, a kada smo kasnije saznali da je nastradao Marko i njegov mlađi sin, toliko smo se potresli, nismo mogli da verujemo. Žena mu je u drugom stanju. Ne znam šta da kažem, divni ljudi, ovo je velika tragedija – kaže jedan poznanik.

Republika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policija

Marko je upravljao "audijem" i od zadobijenih povreda preminuo je na mestu nesreće dok je njegov osmogodišnji sin N.Đ. podlegao povredama u Opštoj bolnici u Boru. U kolima su se u trenutku nesreće nalazili i Markova supruga koja je zbrinuta na Odelenju ginekologije i njihovo starije dete (13) koje je zadobiIo prelom butne kosti i prebačeno je u Klinički centar u Nišu.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kad kamion nije ustupio prvenstvo prolaza putničkom vozilu, Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading