POTRESAN APEL ŠIRI SE FEJSBUKOM! Ćerka stradale Marine traži jednu devojku: Želim da čujem koje su bile poslednje reči moje majke!

Autor: Republika

Hronika

01.05.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Marine Sredojević, koja je učestvovala u udesu 13. aprila u Beogradu, objavila je potresan apel na društvenoj mreži.

POTRESAN APEL ŠIRI SE FEJSBUKOM! Ćerka stradale Marine traži jednu devojku: Želim da čujem koje su bile poslednje reči moje majke!

Foto: Republika

Ilustracija

Potresan apel počeo je da se širi društvenom mrežom Fejsbuk u kom ćerka Marine Sredojević, koja je 13. aprila stradala u udesu na uglu ulica Bulevar kralja Aleksandra i Prote Mateje u Beogradu, pokušava da pronađe devojku koja je prva pritrčala u pomoć povređenoj ženi i kojoj je ona zatim preminula na rukama. 

Nesrećna ćerka po imenu Ana želi da, kako je istakla, od te devojke čuje koje su bile poslednje reči njene majke pre nego što je izdahnula. 

Otkrila je beogradskim medijima da je njena majka stradala kada je na nju naletela "vespa".

- Da li je pretrčavala ulicu na crveno ili ne, ne može se sa sigurnošću reći jer se izjave svedoka razlikuju, ali bila je na dva metra od pešačkog prelaza. Udario ju je motor „vespa“ i oboje su pali. Takođe, oboje su završili u Urgentnom centru, a prevezeni su sa dva saniteta Hitne pomoći. Ne znam šta je kasnije bilo sa tim vozačem, ali su mi rekli da je mami pritrčala jedne devojka i govorila joj da se ne pomera dok ne stigne Hitna pomoć - prepričava detalje potresena ćerka i dodaje - rekla je Ana, a prenosi Blic. 

Kako je istakla, njena mama je bila svesna i komunikativna i pokušavala je da ustane.

- Bila je budna tu na ulici i u kolima Hitne pomoći i još vrlo kratko u ambulatni Urgentnog, nakon čega je 13 dana bila u komi i nažalost 26. aprila je preminula. Volela bih da saznam šta je poslednje rekla. Ne znam ništa više od toga, ali nekako eto volela bih da znam - istakla je ona. 

Saobraćajna nesreća se, podsetimo, dogodila 13. aprila.

Mole se svi koji imaju informaciju o devojci koju Ana traži da se jave na broj telefona: 064/221-3730.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading