BEOGRAD PRAZAN, A U GRADU KOLAPS! Saobraćajke izazvale opštu pometnju na ulicama prestonice!

Autor: Republika

Vesti

30.04.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko saobraćajnih nezgoda dogodilo se ovoga jutra na najprometnijim tačkama u Beogradu što je prouzrokovalo velike gužve i formiranje dugih kolona vozila na ovim deonicama.

BEOGRAD PRAZAN, A U GRADU KOLAPS! Saobraćajke izazvale opštu pometnju na ulicama prestonice!

Foto: www.naxi.rs/kamere

Dve saobraćajne nezgode dogodile su se jutros oko 10 sati na auto-putu kod Hitne pomoći, a u oba slučaja radi se o naletanju tri automobila, potvrdili su iz MUP-a. Na ovom delu puta stvorile su se duge kolone vozila, a saobraćaj se kreće veoma usporeno.

Lančani sudar, u kome je učestvovalo sedam automobila, dogodio se kod isključenja za sajam u smeru od Autokomande ka Novom Beogradu, što je dovelo do kolapsa na ovom delu puta, objavljeno je na Instagram stranici serbialive_beograd.

Na istoj stranici je prijavljeno da su dva udesa od jutros bila na Mostaru, što je takođe otežalo saobraćaj.

Na ulazu u Batajnicu motorista je preticao automobil što je dovelo do sudara ova dva vozila.

Inače, neverovatno je to što je grad gotovo prazan jer je veliki broj Beograđana napustio prestonicu kako bi 1. maj proveo van grada, a ipak se desio saobraćajni kolaps.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading