SUPRUGA RASIMU SAOPŠTILA TRAGIČNE VESTI: Ovako je Ljajić primio informaciju da mu je prijatelj poginuo

Autor:

Hronika

11.04.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasim Ljajić je saznao tragičnu istinu da je njegov prijatelj i bliski stranački saradnik Branko Gogić poginuo juče u saobraćajnoj nesreći u kojoj je i sam Ljajić zadobio teške povrede.

SUPRUGA RASIMU SAOPŠTILA TRAGIČNE VESTI: Ovako je Ljajić primio informaciju da mu je prijatelj poginuo

Foto: ST/N. PANČIĆ

- Supuga je jutros posetila Rasima u Kliničkom centru u Nišu i saopštila mu je najgoru vest da je Branko, koji je imao nepunih 45 godina, poginuo juče na licu mesta. Rasim je i sam slutio da je Branko nastradao, stalno je pitao za njega, ali su mu iznova i iznova odgovarali da ne znaju šta je s njim jer je druga ekipa Hitne pomoći prevezla Branka s mesta nesreće, koja se dogodila nedaleko od Ražnja - kaže izvor Kurira.

Kako dodaje, svi su bili svesni da ga ne mogu više lagati, pa mu je vest konačno saopštila supruga.

- Teško je to podneo, kako je supruga prenela medicinskom osoblju, ali se i nekako sabrao i pred lekarima i sestrama izgleda potpuno staloženo, uopšte ne govori o tome - kaže izvor.

Ljajić je, inače, polomio nekoliko rebara, ima hematome po glavi, i povrede grudnog koša, ali je svestan, stabilan i nije životno ugrožen. Kontrolni skener mu je rađen jutros i pokazao je da nema nikakvih novih problema, niti ima unutrašnjih krvarenja, niti problema s hematomima, a što je moguće kod poacijenasta koji imaju povrede kao on.

Podsetimo, Rasim Ljajić je bio na mestu suvozača i bio je pored auta, kada je stigla Hitna pomoć, a Branko Gogić je bio na mestu vozača. Ljajić je odmah doktorku iz Hitne pomoći pitao da li je Branko živ, a ona ne želeći da mu saopšti najcrnju vest, jer odmah se videlo da je Gogić poginuo na licu mesta, rekla mu je da ne zna i da je druga ekipa preuzela vozača automobila. Vatrogasci su morali da seku auto da bi izvukli njegovo telo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

11.04.2022 19:59

Nije ni cudno kako divljaju putevima..