Zbog NJEGOVE kreacije je izbio SKANDAL u Zvezdama Granda! Bata Spasojević stao u zaštitu BRUTALNO IZVREĐANE takmičarke: ŽIRI NEMA ŠIRINU, ZA ANASTASIJU NEMA LIMITA!

Autor:

Zabava

11.04.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bata Spasojević koji je oblačio Anastasiju Ićurup za nastup u Zvezdama Granda opleo po žiriju.

Zbog NJEGOVE kreacije je izbio SKANDAL u Zvezdama Granda! Bata Spasojević stao u zaštitu BRUTALNO IZVREĐANE takmičarke: ŽIRI NEMA ŠIRINU, ZA ANASTASIJU NEMA LIMITA!

Foto: ATA Images/printscreen/youtube.com/anastasija.icurup

Prašina od skandala koji je izbio u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'' kada je Ana Bekuta izvređala takmičarku Anastasiju Ićurup zbog stajlinga se ne spušta.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Anastasija Ićurup Zvezde Granda

Anastasija je samovoljno napustila takmičenje, a sada se oglasio i njen stilista, poznati modni kreator Bata Spasojević.

- Anastasija i ja sarađujemo od početka njenog pojavljivanja u "Zvezdama Granda" i zaista imamo odličnu saradnju. Kreativno se poigravamo i uvek ulazimo u nove izazove. Svi stajlinzi, tj. odevne kombinacije koje je do sada nosila su bili vrlo zapaženi i o njima se baš puno priča. Ovaj put smo otišli korak dalje. Najgore od svega je kada publika ili lica koja ih ocenjuju ostanu indiferetna i ravnodušna ... Ja se uvek trudim da uradim kostime koji su za neke svetske scene (okvire) i prosto ne obraćam pažnju da li je žiri u nekom smislu skučen, zatvoren, da li ima širinu ili je u kalupu. Prosto se obraćam publici koja ide u korak sa vremenom, koja zna sta scena trpi, voli i zna da prepozna izazov, pa i dozu provokacije koja je lucidna, seksi, pa nekad i na granici, ali uvek u okvirima dobrog ukusa - rekao je Spasojević za Kurir i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Bata Spasojević o Anastaiji Ićurup

- Anastasija je mlada osoba koja poseduje sjajan vokal i koja je jako harizmatična... Bilo bi još bolje da je koreografski moglo da se isprati jače njeno pojavljivanje, ali svakako je ovo sve ogroman plus za nju i sve je dobro dok se o njoj govori. Taso, samo napred, granice i limiti nisu tvoj izbor. To je poruka za nju, ali i za sve osobe koje zaista žele da dotaknu zvezde. Anastasija i ja nastavljamo saradnju kroz nove projekte, ekskluzivno mogu da vam najavim da uveliko pripremamo nešto novo - zaključio je Bata Spasojević.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading