KLJUČNA SU NAREDNA 24 SATA: Direktor UKC Niš otkrio u kakvom je stanju Rasim Ljajić

Autor:

Vesti

11.04.2022

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema Perišićevim rečima, dijagnostika će biti ponovljena posle 24 časa.

KLJUČNA SU NAREDNA 24 SATA: Direktor UKC Niš otkrio u kakvom je stanju Rasim Ljajić

Foto: Tanjug/printscreen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutru dogodila kod Ražnja poginuo je Branko Gogić, dok je Rasim Ljajić povređen i prevezen je u Urgentni centar u Nišu.

Prema poslednjim informacijama Ljajić je na intnzivnoj nezi, svestan i komunikativan i pod neprekidnim nadzorom medicinskog osoblja.

- Situacija u kojoj se pacijent nalazi, podrazumeva ozbiljne povrede koje on i ima. Dijagnostika koja je urađena odmah po prijemu pokazala je da pacijent ima povrede grudnog koša, povrede rebara i povrede glave ali, u ovom trenutku, njegovo stanje ne zahteva intezivno hiruško lečenje - rekao je direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

Prema Perišićevim rečima, dijagnostika će biti ponovljena posle 24 časa, prenose Novosti.

- U ovako teškim incidentima, neke povrede moguće je da se razviju kasnije i zato je dvadesetčetvorosatni neprekidni nadzor i ponovljena dijagnostika neophodna. Konzilijum lekara koji je formiran u UKC , doneće odluku o tome šta je najbolje kada je u pitanju lečenje ovog pacijenta. Pacijent je u ovom momentu apsolutno stabilnih vitalnih parametara i nije životno ugrožen - naglasio je direktor UKC Niš.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading