LJAJIĆ I GOGIĆ SU BILI NERAZDVOJNI! Nihad Hasanović: Lekari su prećutali šta se dogodilo, Rasim još ništa ne zna

Autor:

Hronika

11.04.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SDPS-a Nihad Hasanović je izrazio duboko saučešće porodici Gogić.

LJAJIĆ I GOGIĆ SU BILI NERAZDVOJNI! Nihad Hasanović: Lekari su prećutali šta se dogodilo, Rasim još ništa ne zna

Foto: ST/N. PANČIĆ

Predsednik Socijaldemokrtaske partije Srbije Rasim Ljajić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na autoputu Beograd - Niš kod Ražnja, a zbog zadobijenih povreda zadržan je na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. U saobraćajnoj nesreći nastradao je predsednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić, koji je u trenutku nesreće upravljao vozilom.

Predsednik SDPS-a Nihad Hasanović iz Novog Pazara uključio se u jutarnji program K1 televizije i izrazio duboko saučešće porodici Gogić.

- Izgubili smo Branka Gogića, prijatelja i brata sa kojim smo 15 godina delili i lepe i teške trenutke. Izražavamo duboko saučešće njegovoj porodici i tu smo za njih da pokušamo da podelimo tugu. Svi smo potrešeni i u neverici smo juče dočekali ovu strašnu vest. Kada je reč o zdravstvenom stanju gosopodina Ljajića, ono je stabilno i prati ga konzilijum KC Niš. Danas će se uraditi kontrolni skener i analize, i nadamo se da su kritična 24 sata za nama i da će gospodin Ljajić sve prebroditi. On je dobar čovek i to svi koji ga poznaju dobro znaju. Možete se ne slagati sa njegovim stavovima, ali nema osobe koja za njega može reći nešto ružno. Mnogo smo poziva dobili od ljudi koji su se interesovali za njegovo zdravstveno stanje - kazao je Hasanović na K1 televiziji.

Foto: RTS/printscreen

Preminuli Branko Gogić

Nihad Hasanović je istkao da su Gogić i Ljajić bili nerazdvojni.

- Branko i Rasim su bili nerazdvojni. Branko je bio čovek od poverenja, iskren, tih, veliki borac. Juče su krenuli na put za Tursku i nadomak Niša loše vreme rezultiralo je nesrećom. Gospodin Ljajić još uvek ne zna da je Gogić poginuo. Svestan je i komunikativan ali zbog njegovog stanja lekari su mu prećutali šta se dogodilo. Ljajić se stalno raspituje za stanje Gogića - rekao je Nihad.

Nesreća se dogodila juče oko 9 sati kada je vozilo "škoda superb" kojom je upravljao predsednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading