GROBARI SU OVO ČEKALI GODINAMA: Partizan povukao KLJUČAN POTEZ, Mijailović podigao navijače NA NOGE!

Autor:

Sport

11.04.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijailović tvrdi da ovako ranije nije bilo!

GROBARI SU OVO ČEKALI GODINAMA: Partizan povukao KLJUČAN POTEZ, Mijailović podigao navijače NA NOGE!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Predsedniku Partizana Ostoji Mijailoviću ide najveći deo zasluga za povratak Željka Obradovića na klupu crno-belih, što je otvorilo prostor ka dostizanju velikog cilja koji glasi takmičenje u Evroligi.

Čelnik Parnog valjka je Žocov dosadašnji rad ocenio izuzetno uspešnim, naročito jer Partizan gura odlično na oba fronta.

Željko je najedostavniji za sad. Radi na najbolji mogući način. Kada je teško i kada je lepo, svi smo zajedno tu. On razume kada postoje problemi u klubu, ekipi. Svako treba da mu da neku novu šansu, podršku. To tako nije bilo ranije, kada su jedva čekali da klub kasni jednu platu, dođu kod mene i kažu mi to. Kada klub ranije nije imao novca, ja sam se borio da nađem novac od svojih prijatelja, kompanija da Partizan isplati platu na vreme. Da ne bi postojao prostor za alibi, da klub nešto nije dao i da zato ekipa ne igra dobro. To javnost ne treba da vidi, ali to je detalj koji sam želeo da podelim sa našim navijačima - reči su Mijailovića, koji se potom dotakao finansijskog aspekta poslovanja kluba iz Humske.

- Trudio sam se što manje da pričam, želeo sam da ostanemo u pozadini. Prethodnih godina smo morali da branimo klub od napada, svađe… Sad smo se pomerili u stranu, ali smo čuvali klub. Javnost nije svesna koliko je teško obezbediti dobre uslove, da ekipa radi, funkcioniše, prima plate. Spekulacije koje se pojavljuju u medijima, gde je ta priča da je Partizan državni projekat i da ima beskonačno puno novca od strane države. To su floskule kao i mnoe druge. Imamo podršku države, ali daleko od onoga što je potrebno da napravimo rezultate kakve imamo danas. Borimo se kao klub. Pre nekoliko meseci smo napravili Upravni odbor gde sede najveći srpski privrednici, koji u celom svetu u timovima ima zadatak da obezbedi uslove klubu za rad. Privrednici koji sede u UO, svako od njih je pomogao klub finansijski. Želeo bih da se zahvalim navijačima, kojih ima dosta na svakog utakmici. Mi se finansiramo dosta godina unazad od strane naših navijača. Oni su naš najveći pojedinačni sponzor - naveo je predsednik crno-belih, a tom prilikom je podvukao da je fokus i dalje na vraćanju dugova iz prošlosti.

Na utakmici protiv Mege sam sreo Aleksa Marića, kojeg cenim i poštujem. Naši navijači treba da shvate da je Marić i danas na platnom spisku Partizana. Kada delimo plate, mi delilo plate i momcima iz generacije Aleksa Marića. Puno vučemo recidiva iz prošlosti. To će nas još dugo pratiti. Ali evo sada, pred plej-of, moramo da vodimo računa da stavimo cene karata koja je zadovoljavajuća za naše navijače zato što nam je to mnogo bitnije da igrači imaju podršku, ali sa druge strane moramo da vodimo računa da plate podelimo na vreme. U ovom trenutku nama sponzori kasne sa uplatama zbog situacije u Ukrajini, koja je poremetila privredu - kazao je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading