DAČA I MIKA PREŠLI GRANICU: Najnovije informacije - DIJANINI PRLJAVI POLICAJCI POBEGLI U CRNU GORU?!

Autor:

Hronika

15.04.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, u narodu poznatiji kao Dača i Mika, za kojima se traga zbog sumnje da su bili deo kriminalne grupe Darka Šarića, najverovatnije su pobegli u Crnu Goru.

DAČA I MIKA PREŠLI GRANICU: Najnovije informacije - DIJANINI PRLJAVI POLICAJCI POBEGLI U CRNU GORU?!

Foto: Printscreen/Instagram

Republika je, podsetimo, prva pisala da su Stojanović i Radovanović trebalo da budu uhapšeni u velikoj akciji policije u okviru koji su se iza rešetaka našli Darko Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević kao i huligan Uroš Mišić, ali su uspeli da izbegnu hapšenje zahvaljujući dojavi.

- Samo nekoliko sati pre planirane akcije hapšenja, uspeli su da pobegnu, a zabeležen je i prelazak granice. Na našoj granici nisu registrovani, ali je navodno crnogorska granična policija ubeležila njihov ulazak - otkriva sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, policija traga za njima, ali i za osobom koja im je dojavila.

- Od incidenta na Cvetnom trgu, oni su bili "na merama" Službe za unutrašnju kontrolu MUP-a. Sumnja se da su upravo iz SUK-a dobili informaciju da će biti uhapšeni - dodaje sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading