ŠARIĆ DAO 2 MILIONA ZA UBISTVO! Otkrivamo čiju likvidaciju je naručio! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.04.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je u velikoj akciji policije uhapšen osumnjičeni narko-bos Darko Šarić i to zbog najtežih krivičnih dela kao bomba odjeknula je na medijskoj sceni Srbije.

ŠARIĆ DAO 2 MILIONA ZA UBISTVO! Otkrivamo čiju likvidaciju je naručio! (VIDEO)

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Redakcija Srpskog telegrafa došla je do pouzdanih informacija da je ozloglašeni vođa narko kartela platio 2 miliona evra za ubistvo koje mu se stavlja na teret i zbog kojeg je uhapšen u velikoj akciji kojom rukovodi Evropol.

Sve detalje o hapšenju, kao i čije je ubistvo Šarić naručio, moćićete da čitate u petak, 15. 4. 2022. godine u Srpskom telegrafu, kao i na portalu Republika.

Republika

Foto: Republika

Advoka Dejan Lazarević

Podsetimo, uz Šarića iza rešetaka našao se njegov advokat Dejan Lazarević.

Uhapšen je i Uroš Mišić, huliagan koji je ostao upamćen po tome što je policajcu Nebojši Trajkoviću u usta gurnuo zapaljenu baklju, zbog čega je na robiji proveo pet godina.

U akciji policije uhapšeno je i 30 korumpiranih inspektora, ali su Danilo Stojanović, bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove i Milutin Radovanović, u javnosti poznatiji kao Dača i Mika pobegli su pre nego što je trebalo da budu uhapšeni, pošto su imali dojavu.

O tome je Republika već pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading