FANTOMKE, DUGE CEVI! ŠARIĆ STIGAO U SBPOK: Srpski ESKOBAR doveden na ispitivanje pod jakim bezbednosnim snagama (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

14.04.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Šarić stigao u prostorije SPBOK pod jakim bezbednosnim snagama.

FANTOMKE, DUGE CEVI! ŠARIĆ STIGAO U SBPOK: Srpski ESKOBAR doveden na ispitivanje pod jakim bezbednosnim snagama (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/P. DIVAC

Kako javlja naš reporter sa lica mesta Šarić je u prostorije SBPOK doveden uz pratnju od preko deset vozila policije, među kojima su i pripadnici SAJ opremljeni dugim cevima i fantomkama.

Ulica kod zgrade SBPOK je blokirana, a pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice obezbeđuju celu zgradu.

Nakon zaplene dva mercedesa G400 i GLE, Šariću je oduzet još jedan automobil marke "land rover discovery" koji će takođe biti podvrgnut detaljnoj analizi, a sve u porazi za novim dokazima.

Podsetimo, Darko Šarić, koji je uhapšen danas u akciji Evropola i Evrodžasta zbog sumnje da je organizovao ubistva na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Pored Šarića, uhapšen je i njegov advokat Dejan Lazarević, kao i pripadnici Šarićevog obezbeđenja, Danilo Odović i Duško Mirković i još 30 osoba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading