HAPŠENJE U NOVOM SADU: Tri osobe osumnjičene za krađu nafte iz cisterni

Autor:

Hronika

15.04.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

HAPŠENJE U NOVOM SADU: Tri osobe osumnjičene za krađu nafte iz cisterni

Foto: www.profimedia.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa službenicima Funkcije korporativne zaštite „NIS“ AD Novi Sad i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su tri osobe, dok će protiv još dve biti podnete krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

Uhapšeni su S. P. (44), M. M. (39) i M. R. (62) iz Novog Sada. Osumnjičeni se terete da su kao vozači teretnog vozila u „NIS“- u, u dužem vremenskom periodu, protivpravno prisvajali naftne derivate iz autocisterni vlasništva „NIS“- a, koje su posle preprodavali.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading