PRVE SLIKE I SNIMCI sa mesta POŽARA na Voždovcu! Policija iznela ugljenisano telo nastradalog muškarca (50)! BUKTINJU izazvala SVEĆA! (VIDEO/FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U požaru koji je sinoć izbio na Voždovcu jedna osoba je stradala, a jedna je povređena.

PRVE SLIKE I SNIMCI sa mesta POŽARA na Voždovcu! Policija iznela ugljenisano telo nastradalog muškarca (50)! BUKTINJU izazvala SVEĆA! (VIDEO/FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Muškarac starosti oko 50 godina stradao je jutros oko 2 sata u stravičnom požaru na Voždovcu u Ulici mitropolita Pavla Nenadovića.

 

Vatrena stihija progutala je njegov stan na potkrovlju trospratne zgrade i nije mu bilo spasa.

Uzrok buktinje su najverovatnije sveće koje je palio zbog svetlosti jer nije imao struju. Čak 27 vatrogasaca uspelo je ga ugasi požar i spreči da se proširi na celu zgradu.

U ovoj nesreći povređena je i jedna devojka (24) iz susednog stana, kojoj su komšije pomogle da izađe napolje. Ona se nagutala dima i prevezena je na VMA.

- U taj stan doselio se rođak vlasnika, kada je on preminuo. Nije imao ni vrata i stalno je dovodio neke alkoholičare. Umesto struje služio se svećama i rešoima na plin. Sinoć je verovatno zaspao sa tim svećama i eto tragedije. Kada smo svi iz zgrade istrčali napolje, videli smo samo da je jedan čovek istrčao iz njegovog stana. To mu je verovatno prijatelj - ispričala je za naš portal stanarka zgrade u kojoj je stradao čovek.

Njegovo ugljenisano telo izvučeno je iz stana oko 10 sati i odneto je na obdukciju na kojoj će se utvrditi i njegov identitet.

Više slika pogledajte u galeriji ispod:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading