STARICA NAGORELA I UGUŠILA SE U POŽARU, SIN ZATEKAO JEZIV PRIZOR: Pas uspeo da pobegne

Autor:

Hronika

02.04.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras oko 19.40 u stanu u Mirijevu došlo je do eksplozije u jednom stanu, potom i do požara, u kome je stradala starija ženska osoba.

STARICA NAGORELA I UGUŠILA SE U POŽARU, SIN ZATEKAO JEZIV PRIZOR: Pas uspeo da pobegne

Foto: Republika

Policijsko vozilo

- Komšije su čule kad je kako se pretpostavlja pukla mala plinska boca u stanu na 4. spratu, ali ona prema prvim istraźnim radnjama nije izazvala požar, nego je vatra zahvatila plinsku  bocu. Nije to bila jaka eksplozija, jer mi nismo ništa čuli - kažu komšije iz zgrade preko puta koju su posmatale buktinju i uputile poziv vatrogascima da gori stan na 4. spratu u ulici Ulofa Palmea 22 u Mirijevu.

Dok je blizu 20 vatrogasaca gasilo požar stigao je sin starice koja se ugušila i nagorela u požaru jer nije imala šanse da se evakuiše budući da je bila nepokretna. Sin je identifikovao zvanično majku, a onda je stigla i ćerka nesrećne pokojnice sa sinom.

Komšije su se okupile ispred zgrade koja je gorela na 4. spratu, a prvi mah bilo je mnoštvo ljudi. Međutim, nakon sat vremena su se skoro svi razišli. Iz zgrade je izašao stariji gospodin i negodovao je glasno.

Tužan kraj

Unuk preminule kaže da će se šinterska služba , a verovatno misli na službu zoohigijene, pobrinuti za bakinog psa, a o požaru, njegovim mogućim uzrocima, i samoj pokojnici nije želeo ništa da kaže navodeći da zna da su njegovi baka i ujak zadavali probleme okruženju.

- Sve je to splet nesrećnih okolnosti sa tužnim krajem. Ne možemo majka i ja ništa da pričamo- rekao je mladić uzmemoren pozornošću medija. On je sa  majkom stajao na ulazu u zgradu dok su policija i forenzika vršili uvidjaj u stanu.

- Ta žena je bila zanemarena i bolesna i čudo je kako je preživljavala, ali mene muči sada što u stanu moje majke koji je ispod curi voda i izgoreo je plafon-.

Dvojica mlađih muškaraca zabrinuti su kao i fotografi iz nekoliko beogradskih redakcija šta će se desiti sa psom koji je živeo kod starice i njenog sina u njihovih pedesetak kvadrata, a kažu da on nije jedini ljubimac koji je boravio u tom domu.

- Sumnjamo da su izgorele mačke jer ih je više imala u stanu. Pas je uspeo da se spase, ja sam ga izveo - kaže jedan komšija, a drugi se nadovezuje.

- Baku više od deset godina niko nije video jer je bila nepokretna, a sin joj je radio u supermarketu ranije, nego je nemaran pa je dobio otkaz. Ne znam da li sada negde radi, ali znam da su kominalci često dolazili na adresu jer su ih prijavljivali za nemarno ponašanje i ugrožavanje mira budući da su źivotinje nekontrolisano šetale po zgradi, dok im se iz stana osećao uźasan smrad.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SREČKO Šubaša

03.04.2022 09:06

Počivala u miru božjem sućut obitelji i prijateljima

SREČKO Šubaša

03.04.2022 09:07

Počivala u miru božjem sućut obitelji i prijateljima