KRIVIČNA PRIJAVA ZA MONSTRUMA! Epilog drame u Nišu koja je uznemirila Srbiju! (VIDEO)

Autor: K. Blagović

Hronika

26.03.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak iz niškog resotrana "Etno restoran nišavska koliba" na kome muškarac uzima mačku sa terase i uz smeh i navijanje baca je u vodu!

KRIVIČNA PRIJAVA ZA MONSTRUMA! Epilog drame u Nišu koja je uznemirila Srbiju! (VIDEO)

Foto: Printskrin

U prvi mah se mislilo da je reč o jednom od zaposlenih, ali iz pomenutog restorana u razgovoru za Republiku tvrde da je u pitanju pijani gost. Nadležni su ga identifikovali i najavljuju krivičnu prijavu, a maca je dobro i nalazi se na terasi restorana.

- Nije to uradio zaposleni, već gost, bio je pijan. Incident se dogodio prekjuče, u četvrtak. Mi smo pored reke, tu ima mačaka, često dolaze na terasu. Neki ljudi se ljute kad dođu. Niko u tom trenutku od zaposlenih nije bio na tereasi, ona je malo udaljena od restorana. Gost je bio pijan i bacio je mačku u vodu. Ne znam kako se zove. Mi smo zvali policiju, uzeli su konobaru koji je rad radio podatke, on dečko ništa nije kriv. Mačka je živa, tu je na terasi - kaže Luka Mirković, zaposlen u ovom restoranu, za Republiku.

Nadležni su identifikovali ovog muškarca (ne navodi se da li je u pitanju gost ili zaposleni) i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzom i efikasnom akcijom juče su identifikovali i pronašli četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Niša koji se sumnjiči da je, u jednom restoranu u Nišu povredio jednu mačku tako što je bacio u reku. Policija će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneti krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja - navodi se u saopštenju policije iz Niša.

 

 

Republika je pokušala da dobije komentar i od Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu - da li je u pitanju zaista bio gost, ali se na brojeve navedene na sajtu niko nije javljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading