PRLJAVI TRIKOVI IM NISU USPELI! Predsednik Vučić otkrio kako su pokušali da nateraju Srbiju da prizna Kosovo!

Autor: Republika

Vesti

26.03.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je kako su pre nekoliko dana pokušali, na podmukao način, da nateraju našu državu da prizna Kosovo.

PRLJAVI TRIKOVI IM NISU USPELI! Predsednik Vučić otkrio kako su pokušali da nateraju Srbiju da prizna Kosovo!

Foto: printscreen/TV Vesti

Prljavi trikovi Albanaca s Kosova i njihovih mentora iz Evrope i Amerike! Premijer takozvane Vlade Kosova Aljbin Kurti je juče digao oklopna vozila i poslao ih u Severnu Mitrovicu, pre toga je odlučio da još jednom pogazi Briselski sporazum izbacivši Srbe iz institucija.

Sada je predsednik Srbije otkrio da je pre nekoliko dana provaljen podmukao plan kojim bi naša zemlja priznala lažnu državu.

- Što se tiče Kosova, pokušali su da nas primoraju da potpišemo nezavisnost Kosova. Da se Vlada Srbije obrati takozvanoj Vladi Kosova. Vrlo potuljen način. To se nikada neće desiti - rekao je predsednik Vučić.

Lider naprednjaka se potom dotakao pitanja ulaska u NATO.

- Nikada ne treba da idemo u NATO jer ne smemo da zaboravimo svu decu koju su nam pobili. Moramo da čuvamo svoju zemlju, svoje nebo. Posle izbora ću vas obradovati nečim, neću sada da ne bi rekli da koristim to u kampanji, ali videćete koliko je Srbija jaka - poručio je predsednik SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nindja

10.04.2022 04:45

Ne verujem Vučiću tebi baš ništa ne podmećuju se papiri tako da se nešto potpiše i prizna jedino ako želiš ti da se pravdao