IRENA VUJOVIĆ U VELIKOM MOKROM LUGU: Sve što smo postigli u prethodnom periodu rezultat je zajedničkog rada Vlade, lokalne zajednice i građana

Autor:

Vesti

26.03.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa građanima Zvezdare, u Velikom Mokrom Lugu, razgovarala je Irena Vujović, koja je tom prilikom istakla da trećeg aprila treba da biramo budućnost Srbije, mir, stabilnost i dalji napredak i razvoj.

IRENA VUJOVIĆ U VELIKOM MOKROM LUGU: Sve što smo postigli u prethodnom periodu rezultat je zajedničkog rada Vlade, lokalne zajednice i građana

Foto: Republika

Sve što smo postigli u prethodnom periodu rezultat je zajedničkog rada Vlade, lokalne zajednice i građana. Zbog toga smo danas ovde da vas čujemo i da vidimo šta je to sledeće što možemo da uradimo za ovaj kraj, jer je najvažnije da čujemo glas naroda - navela je Irena Vujović.

Za nas nema podele na građane prvog i drugog reda, jednako ulažemo i razvijamo svaki deo Srbije i trudimo se da svim građanima omogućimo bolje uslove života i životni standard kakav i zaslužuju.

Republika

Foto: Republika

Irena Vujović u Velikom Mokrom Lugu

Odgovorna politika predsednika Vučića je od Srbije napravila jaku i stabilnu zemlju. Da bismo nastavili kontinuiran razvoj, da bi imali mir i stabilnost koji su neophodni za dalji napredak Srbije, pozivam sve građane da trećeg aprila podrže predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, kao i listu "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading