HOROR U ŽELEZNIKU! Muškarac napao devojku, pokušao da je uvuče u prolaz između zgrada i SILUJE!

Autor:

Hronika

26.03.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka S.A. (19) iz Železnika napadnuta je u petak oko 02:30 sati ujutru u Ulici Radnih akcija u ovom naselju kada joj je nepoznati muškarac, najverovatnije migrant, prišao s leđa, stavio joj ruku preko usta i pokušao da je uvuče u prolaz između zgrada kako bi je silovao!

HOROR U ŽELEZNIKU! Muškarac napao devojku, pokušao da je uvuče u prolaz između zgrada i SILUJE!

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Prema saznanjima Informera stravičan napad se dogodio kod broja 19, a nesrećnu devojku u poslednji čas spasao je taksista koji je slučajno naišao.

Devojka S.A. najverovatnije se vraćala kući kada ju je u jednom trenutku sa leđa snažno zgrabio nepoznati muškarac.

- Stavio joj je jednu ruku preko usta, drugu preko vrata i počeo da je vuče ka mračnom prolazu između zgrada. Napadač je sve vreme ćutao dok se jadna devojka batrgala i pokušavala da se nekako oslobodi. Pošto je silovatelj bio snažniji nikako nije uspevala da se odbrani  - navodi dobro obavešteni izvor Informera.

Prema njegovim rečima napadač je skoro uspeo da S.A. uvuče u mračni prolaz kada je sasvim slučajno naišlo taksi vozilo.

Republika

Foto: printskrin/Slobodna Evropa

Napadač/Ilustracija

Napadnuta devojka uspela je da podigne ruku i mahne vozaču taksija koji je odmah primetio da se nešto čudno dešava. Zaustavio je automobil, dotrčao do napadnute devojke i tek tada primetio da je neki muškarac drži za usta i vrat. Videvši da taksista prilazi drski napadač pustio je S.A. i pobegao kroz mračni prolaz u nepoznatom pravcu - dodaje  sagovornik Informera.

Patrola policije sa Čukarice ubrzo je stigla na mesto napada. Nakon saslušanja S.A. i taksiste policajci su dobili detaljniji opis napadača. Najverovatnije se radi o migrantu, starosti oko 25 godina, neuredne brade koji je u momentu napada na sebi imao sivu duksericu sa kapuljačom, crne trenerke i sive patike - kaže on.

U toku je intenzivna potraga za napadačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading