POTRESNE REČI STEFANOVE TETKE: Proslavi rođendan tamo negde, gde si bio potrebniji

Autor:

Hronika

26.03.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Filić, srednjoškolac koji je brutalno ubijen u tuči ispred diskoteke u Velikoj Plani, danas bi proslavio rođendan, a njegova tetka na Fejsbuku objavila je potresan status.

POTRESNE REČI STEFANOVE TETKE: Proslavi rođendan tamo negde, gde si bio potrebniji

Foto: facebook.com/printscreen

Ubijeni mladić

Podsetimo, zbog ubistva Stefana Filića, pred Viši sudom u Smederevu na ukupno 33 godine zatvora, osuđeni su napadači Nikola Bojović i Mitar Pandurević.

- Ne znam da li ću ikada preboleti tvoj odlazak, anđele moj lepi, ali znam da ću se uvek sećati tebe i onog što si bio. Danas ćeš, umesto sa nama, proslaviti svoj rođendan tamo negde, gde si izgleda bio potrebniji. Ovaj svet je ionako bio suviše pokvaren za tebe tako čistog i bezgrešnog. Svima si nam dao lekciju kakav treba biti - napisala je tetka i nastavila:

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Umrlica

- Neka se stide oni koji su ti naneli zlo, koji su te povredili, a mi ćemo se boriti do poslednjeg daha da ti dobiješ mir koji zaslužuješ.

Da podsetimo, Filić je ubijen u tuči u februaru 2020. godine, pred svojim mlađim bratom. Napadači su odmah uhapšeni, a u januaru ove godine im je izrečena presuda, na koju se žalilo i tužilaštvo, ali i advokati odbrane. Porodica Filić u Stefanovu čast organizuje festival učeničkog filma Filić filmić, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
SREČKO Šubaša

26.03.2022 10:56

Žalosno sućut obitelji i prijateljima