BLIŽI SE KRAJ NAJPOZNATIJEG UBISTVA: Uskoro optužnica protiv Zorana!

Autor:

Hronika

31.12.2017

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), koji je u 2017. postao najpoznatiji pritvorenik u Srbiji nakon što je 15. septembra uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), u novoj godini biće optužen za taj zločin, jer tužilaštvo raspolaže čvrstim dokazima protiv njega, saznaje "Alo!".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Uskoro ze zatvara najpoznatiji srpski slučaj

Tako će se sa zločina koji je više od 20 meseci punio novinske stupce i okupirao pažnju javnosti konačno skinuti veo tajne.

- Više javno tužilaštvo prikupilo je dokaze na osnovu kojih će biti podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića. Iako se spekulisalo da tužilaštvo raspolaže tankim dokazima, temeljnom istragom došlo se do toga da prikupljene činjenice, iskazi svedoka, veštačenja i drugi dokazi ukazuju na to da Zoran nije uhapšen bez razloga. Očekuje se da bude podignuta do 15. marta, kada ističe rok za podizanje optužnice, a moguće je da se to dogodi i ranije - kaže sagovornik "Alo!" upućen u slučaj.

Prema njegovim rečima, jedan od ključnih dokaza koji terete Zorana jesu i veštačenja mobilnih telefona.

- Urađeno je veštačenje mobilnog telefona osumnjičenog, ali i žrtve. Uzeti su listinzi poziva, a na osnovu telefonskih signala utvrđeno je gde se Zoran nalazio u kritično vreme, kao i gde se nalazila žrtva. Na osnovu svega toga, optužnica će se temeljiti na čvrstim dokazima, a Zorana u 2018. čeka suđenje za ubistvo supruge.

Očekujemo da se tokom sudskog postupka, koji će nesumnjivo početi u 2018, otkriju sve okolnosti Jeleninog ubistva, kao i mesto, vreme i motiv ubistva, koji su i posle nešto manje od dve godine nejasni javnosti - objašnjava sagovorniik.

- Zoran je od momenta pronalaženja Jeleninog tela više puta saslušavan u policiji. Sve vreme se držao prvobitne priče i tvrdio je da nije ubica. Međutim, godinu i po dana, uhapšen je kao jedini osumnjičeni za zločin. Policija i tužilaštvo su radeći na ovom slučaju došli do stanovišta da u Zoranovoj priči ima dosta nelogičnosti i šupljina, a jedan od glavnih razloga da mu se 15. septembra 2017. stave lisice na ruke bilo je blato koje je nađeno na Jeleninoj lobanji i kosi i na Zoranovim pantalonama.

Međutim, to svakako nisu jedini dokazi protiv njega, a tužilaštvo je do sada prikupilo dovoljno dokaza za podizanje optužnice. Ostalo je još da se saslušaju neki svedoci koje je odbrana predložila, da se uradi psihijatrijsko veštačenje uhapšenog i da se dokazi kompletiraju kako bi optužnica mogla da se podigne - kaže sagovornik "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
asid

31.12.2017 22:35

Onaj ko voli svoju ćerku, što ovde nije slučaj, nikad ne bi monstruozno ubio njenu majku i tako joj zauvek upropastio život!