ISPLIVALI NOVI DETALJI PUCNJAVE U KLUBU ''STEFAN BRAUN'': Haos u klubu izbio zbog devojke koja je bila u društvu OSUMNJIČENIH

Autor:

Hronika

18.03.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica D. (28) iz Beograda, koja se sumnjiči da je pomogla osumnjičenima za pokušaj ubistva šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun" da pobegnu sa lica mesta, izjavila je na saslušanju da je ona nevenčana supruga Slavoljuba Trajkovića (42).

ISPLIVALI NOVI DETALJI PUCNJAVE U KLUBU ''STEFAN BRAUN'': Haos u klubu izbio zbog devojke koja je bila u društvu OSUMNJIČENIH

Foto: printscreen/facebook

Miro. Č.

Trajkoviću je, podsetimo, posle saslušanja određen pritvor, dok je Milica D. puštena da se brani sa slobode.

- Očevici su ispričali da je pokušaju ubistva Mira Č. ispred kluba "Stefan Braun" prethodila tuča u klubu, koja je navodno izbila zbog devojke koja je bila u društvu osumnjičenih za pucnjavu. Navodno, potukle su se dve grupe mladića, odmah je reagovalo obezbeđenje koje je pritrčalo i nasilnike izbacilo napolje. Iako se u početku sumnjalo da je u klub pokušao da se vrati samo jedan od njih, istragom je utvrđeno da su se najverovatnije vratila dvojica osumnjičenih sa pištoljima i ispalili hice u Mira Č. Od osam ispaljenih hitaca, sedam je pogodilo žrtvu u pluća, stomak i nogu - kaže izvor.

Podsetimo, policija je u saradni sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu lisice stavila Trajkoviću, njegovoj nevenčanoj supruzi kao i Nikoli S., dok je za dvojicom osumnjičenih raspisana potraga.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Uviđaj

Slavoljub Trajković i Nikola S., prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju su izjavili da nisu krivi i da nisu pokušali da ubiju Mira Č.

- Trajković, suočen sa dokazima da je i on ispalio jedan hitac, izjavio je da on nije pucao i da je možda "pištolj sam opalio", ali je priznao da je učestvovao u tuči - dodaje sagovornik.

Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo da sud za svo troje saslušanih odredi pritvor do 30 dana. Sudija za prethodni postupak, međutim, pritvor je odredio Trajkoviću i Nikoli S., dok je Milica D. puštena da se brani sa slobode.

rajković i Nikola S. od ranije su poznati policiji po brojnim krivičnim delima. Slavoljuba Trajkovića iz Kaluđerice u svom iskazu je pominjao i svedok saradnik protiv grupe Veljka Belivuka Bojan Hrvatin, navodeći da je kriminalna grupa nameravala da ga ubije, jer su imali informaciju da on planira likvidaciju Veljka Belivuka.

Nikola S., bio je privođen zbog sumnje da je učestvovao u napadu na fudbalera Aleksu Terzića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading