Komšije uverene da je neko pomagao Jasmini da ubije muža: Planirala je Sinišino ubistvo, a imala je i pomagača

Autor:

Hronika

04.03.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatraju da je treća osoba ključan faktor u zločinu.

Komšije uverene da je neko pomagao Jasmini da ubije muža: Planirala je Sinišino ubistvo, a imala je i pomagača

Foto: Prinskrin

- Ona nije mogla sama da ga ubije. Navodno ga je na spavanju izbola 14 puta, a onda umotavala u foliju i pokrila ćebetom. Polivala ga je omekšivačem i sredstvom za kupatilo, kažu da kad su ga našli od tela nije ostalo ni 30 kila - ispričale su komšije Jasmine Stjepanović uz Lazarevca, osumnjuičene za ubistvo supruga Siniše.

Odgovor na pitanje kako je Jasmina uspela da ubije muškarca krupnijeg i jačeg od sebe krije se, smatraju komšije, u trećoj osobi.

- Sigurni smo da je Jasmina planirala Sinišino ubistvo i da joj je neko pomogao. Nije mogla sama da savlada čoveka od 100 kila, sve i da ga je ubila na spavanju, neko je morao da joj pomogne da ga potom umota u celofan - rekao je sagovornik i objasnio da je, prema glasinama, supruga usmrtila sa 14 uboda nožem, a da je zatim njegovo relo umotala u foliju.

Njegovo telo je, navodno, polivala omekšivačem i sredstvima za čišćenje, kako se neprijatan miris ne bi proširio. Komšije smatraju da je to bilo privremeno rešenje i da je čekala pogodan trenutak da se tela reši, ali da je, međutim, zbog svega što se desilo popustila psihički i pokušala da se ubije.

- Sigurni smo da je Jasmina čekala pogodan trenutak da muža iznese iz kuće, baci negde ili zapali, ali da je u međuvremenu psihički popustila i isekla sebi vrat - navodi jedan komšija.

Niko od njih, navodi, ne zna kako je došlo do toga da digne ruku na supruga i sebe.

- Ko zna u kom pomračenju uma je sve to uradila - kažu.

Prema njihovim rečima, Jasmina je imala težak život, ali je uvek bila optimista i borac.

- Jasmina je sa majkom živela u Velikim Crljenima, kada ij je otac izbacio iz kuće u Stepojevcu gde su živeli. mislim da je 10 godina imala - navodi sagovornik.

Majka joj se, pričaju dalje, razbolela od kancera, a onda je 2012. umrla. Za vreme njene bolesti, Jasmina se lavovski borila za nju.

- Brinula je o majci i uzimala joj lekove u apoteci, kako su terapije bile skupe, nekad je kupovala i na rate. Borila se kao lavica da majci pomogne i da je spasi - navode i dodaju da joj je Siniša bio oslonac, da joj je pomagao u toj borbi i trudio se da i on obezbedi lekove za bolesnu ženu.

Jasmina sa Sinišom ima troje maloletne dece, a iz prvog braka ima jednog sina.

- Otac njenog najstarijeg sina je poginuo u saobraćajnoj nesreći na motoru, a ona je mlada ostala sama sa njim. I taj je bila borac i optimista, uvek, ali je ipak nešto odavalo da ima neki psihički problem... Da li se lečila, da li je uzimala terapiju ne znam - zaključuje, navodi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading