UBEDILI ŽENU DA JE NA NJU BAČENA CRNA MAGIJA PA JE OPELJEŠILI! Uhapšeni prevaranti iz Bačke Palanke!

Autor:

Hronika

23.02.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzeli ženi 14.000 evra, ali ni to im nije bilo dosta!

UBEDILI ŽENU DA JE NA NJU BAČENA CRNA MAGIJA PA JE OPELJEŠILI! Uhapšeni prevaranti iz Bačke Palanke!

Foto: MUP Srbije

Pripadnici policije u Boru, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su prevaru i uhapsili R. J. (25) i S. J. (35) iz okoline Bačke Palanke, zbog sumnje da su izvršili ovo krivično delo u saizvršilaštvu.

Oni se sumnjiče da su, od 20. januara do 13. februara ove godine, ubedili 48-godišnju ženu iz okoline Bora da je na nju bačena crna magija i da im poštom pošalje zlatan nakit kako bi joj skinuli magiju, što je ona i učinila.

Takođe se sumnja da im je ona dala još 1.278.500 dinara i 3.140 evra, kao i da su joj tražili još 2.000 evra nakon čega ih je policija pronašla i uhapsila.

U njihovom “audiju”, u kaseti, pronađen je zlatni nakit.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

S obzirom na to da se sumnja da ima još oštećenih, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija, pozivamo ih da dođu u najbližu policijsku upravu ili stanicu, ili da se jave na broj telefona 192.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading