PAS MU DOŠAO GLAVE! Uhapšen Srbin na granici između Italije i Francuske!

Autor:

Hronika

19.02.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski kamiondžija uhapšen u Italiji.

PAS MU DOŠAO GLAVE! Uhapšen Srbin na granici između Italije i Francuske!

Foto: Printskrin

Vozač kamiona, inače srpski državljanin, uhapšen je na granici između Francuske i Italije, kada je u njegovom kamionu pronađeno 75,7 kilograma marihuane sakrivene u duplom dnu ispod poda kamiona.

Kako piše Telenord.it, Srbina je zaustavila policijska patrola i odmah uočila nepravilnosti u njegovim transportnim dokumentima.

- Muškarac se unervozio, uopšte nije mogao da pruži precizne informacije o trasi i planiranom putu u Italiji. U tom momentu, nadležni su odlučili da ga detaljno pretresu i doveli su policijske pse za pronalaženje narkotika - prenosi portal i dodaje:

- Ispostavilo se da je odluka da se dovedu psi dobra, jer je jedan od njih uporno pokazivao na deo ispod kamiona u kome je zapravo bio skriveni odeljak.

Duplo dno kamiona bilo je urađeno krajnje amaterski.

- Ručno rađenim zavarivanjima koja su odudarala od ostatka kamiona dodat je posebni odeljak između osnove prikolice i držača paleta. Unutra su operativci pronašli 133 vakumirane celofanske kese sa 75,7 kilograma marihuane.

Vozač je uhapšen zbog sumnje da je umešan u međunarodni šverc narkotika.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading