"BRAĆO, DAJTE VUTRU": Diler pao u Beogradu zbog KUPCA koji je ušao u POLICIJSKI AUTOMOBIL bez oznaka MUP-a!

Autor:

Hronika

03.02.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan M. iz Beograda uhapšen je nakon što je policija u njegovom "golfu" našla 86 kesica marihuane.

"BRAĆO, DAJTE VUTRU": Diler pao u Beogradu zbog KUPCA koji je ušao u POLICIJSKI AUTOMOBIL bez oznaka MUP-a!

Foto: MUP Srbije

Nesvakidašnje hapšenje dogodilo se nedavno u Beogradu kada su lisice na ruke stavljene dileru Stefanu M. Privođenju je prethodila filmska scena u Ulici Vojislava Ilića, pošto je čovek koji je od Stefana M. nameravao da kupi drogu, sam uleteo u policijski auto!

Protiv Stefana M., podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a policija u njegovom "golfu 6", pronašla čak 86 kesica marihuane! 

- Policajci su sedeli u "belom golfu 6" koji nije imao oznake MUP-a, u Ulici Vojislava Ilića. Pravi šok doživeli su kada je nepoznati muškarac prišao, otvorio zadnja vrata i sam ušao u njihov automobil. Obratio im se rečima "ćao braćo, stigao sam", što ih je iznenadilo jer nisu čekali nekoga ko je trebao da uđe u automobil, a onda je usledio pravi šok. Mladić na zadnjem sedištu izvadio je 2.100 evra i otkro šta zapravo hoće, pošto je sledeće što je rekao "daj vutru, pa da palim" - prepričava izvor Kurira nesvakidašnje detalje hapšenja.

Republika

Foto: MUP Srbije

Marihuana

Policajci, ali i muškarac koji je sedeo na zadnjem sedištu doživeli su šok u trenutku, a otkupljivač marihuane nije imao izbora već je dao ličnu kartu i priznao da je dogovorio da se nađe sa nepoznatim muškarcem upravo na lokaciji na kojoj su policajci stajali. Rekao je da mu je muškarac od kog je trebalo da kupi marihuanu dao instrukcije da uđe u automobil, koji je po opisu bio identičan onom u kom su bili policajci u civilu.

Nepoznato je da li je dilera i kupca neko "nasankao", a nakon saznanja policijske patrole dale su se u potragu za belim "golfom 6" u kraju na Zvezdari.

- Ubrzo, primećen je automobil koji je odgovarao opisu. U njemu je zatečen Stefan M., ali i 86 kesica marihuane - otkriva epilog celog slučaja izvor Kurira i napominje da je protiv Stefana M. podneta krivična prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading