PORODICA DOBIJA MILIONE AKO SE DOKAŽE DA JE DRAGAN UBIJEN: Misterija zaklanog Srbina na brodu u Đenovi DOBILA NOVI ČIN!

Autor: Republika

Hronika

16.02.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga u slučaju smrti Srbina Dragana Panića na brodu u Đenovi i dalje traje, a u medijima su procurili novi detalji.

PORODICA DOBIJA MILIONE AKO SE DOKAŽE DA JE DRAGAN UBIJEN: Misterija zaklanog Srbina na brodu u Đenovi DOBILA NOVI ČIN!

Foto: printscreen

Prema raspoloživim informacijama, u četvrtak bi trebalo da budu završeni svi papiri za preuzimanje njegovog tela.

Brat nastradalog najverovatnije će angažovati advokata u Milanu da kontroliše ceo slučaj.

- Brat veruje da je ubijen, a ako jeste onda će firma u čijem je vlasništvu brod morati da plati osiguranje koje može da bude do pola miliona evra. Ali istraga još traje, a italijanski istražni organi se ne oglašavaju oko nje - kaže izvor Blica.

Podsetimo, na brodu je prvo otkriven tovar droge i to nakon što su primetili da se u toku noći neko mota oko njega.

- Lučki radnik je uhvaćen na delu kada je istovario kontejner sa 14 vreća čistog kokaina. Nakon hapšenja, policija je ušla na brod i zatekla zaklanog muškarca iz Srbije - pišu italijanski mediji.

Tamošnji istražitelji ispituju da li je smrt Srbina povezana sa tovarom kokaina, a ta dva slučaja se za sada vode odvojeno.

- Posada broda je rekla da je videla Srbina sa nožem da se šeta po plovilu, ali je čudno to što pored njegovog tela nije pronađen nož - kažu i dodaju:

Republika

Foto: Printskrin/gdf.gov.it

 

- Istražitelji su uhapsili dvojicu muškaraca, koje su zatekli na brodu. Reč je o Kulmvu Kamalu i Fabiju Papeu. Tada je jedan od njih uhvaćen kako uzima torbe iz kontejnera koji je bio postavljen u prostor za video-nadzor. Vrednost zaplenjene droge na tržištu bi bila 30 miliona evra. Srpski moreplovac je bio zaklan, prerezano mu je grlo. Naložena je obdukcija Srbina - naveli su tada mediji u Italiji.

Porodica preminulog Srbina u verziju da je Dragan izvršio samoubistvo ne veruje, a kako je za list ranije ispričao njegov sin Nemanja, spremni su na sve, čak i na to da nikad ne saznaju istinu, jer mrtva usta ne govore.

- Majku su iz firme zvali u ponedeljak i rekli su da je preminuo. Odmah ću vam reći, o tome da se ubio nema govora. Moj otac se nije ubio i to ne kažem zato što ne mogu ili ne želim da prihvatim da je sebi oduzeo život, nego zato što sam ga poznavao i dobro znam kakav je stav imao o takvim stvarima - naveo je mladić i nastavlja:

- Taj čovek je imao planove, mučio se i radio da nas obezbedi."

Nemanja je, navodi, siguran da je Dragan ubijen.

- Spreman sam na sve i na to da možda nikad nećemo saznati istinu, jer mrtva usta ne govore... - kaže sagovornik i u neverici komentariše:

- Video sam samo da su mediji preneli da je kao ostavio poruku 'pozdrav ženi i Bogu', pa molim vas, to normalan čovek ne bi uradio." Iako nije siguran da će istinu ikad saznati, siguran je da zna šta je laž - navodi on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading