NEVOLJA I JATACI SE ČUDILI PRED CRNOGORSKIM TUŽIOCIMA: Ni videli, ni bili tada u Crnoj Gori, a kamoli ubili nekoga

Autor:

Hronika

10.02.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski tužioci došli su u Beograd kako bi dopunili ranije ispitivanje zapoceto 1. decembra prošle godine.

NEVOLJA I JATACI SE ČUDILI PRED CRNOGORSKIM TUŽIOCIMA: Ni videli, ni bili tada u Crnoj Gori, a kamoli ubili nekoga

Foto: youtube.com/printscreen

U Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu danas su ponovo saslušani Veljko Belivuk, Marko Miljkovic i Nebojša Jankovic po zamolnici crnogorskog specijalnog tužilaštva u okviru istrage koju protiv njih vodi zbog dva ubistva Damira Hodžića i Adisa Spahića  i otmice i Ubistva Mileta Novakovića Kapetana, u Crnoj Gori.

Crnogorski tužioci došli su u Beograd kako bi dopunili ranije ispitivanje zapoceto 1. decembra prošle godine, a saslušanje koje je trebalo da bude izmeđiu ova dva, otkazano je zbog nedavne obustave rada advokata u trenutku zakazanog saslušanja.

Belivuk, Miljković i Janković su i danas kao i prošli put pred crnogorskim tužiocima, negirali krivična dela za koja se terete i izneli svoju odbranu, tvrdeći da u vreme tih ubistava nisu ni bili na teritoriji Crne Gore i da nemaju nikakva saznanja u vezi sa ubistvima za koja ih tereti crnogorsko tužilaštvo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading