VELJIN KLAN DO KUĆE STRAVE KOD PAZOVE DOLAZIO INKOGNITO: Meštani šokirani saznanjem da su se u njihovom komšiluku dešavala ubistva

Autor:

Hronika

04.02.2022

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Surduka kod Stare Pazove šikirani su vešću da je zloglasni klan u njihovom komšuku mučio i ubijao ljude, i da je upravo tu Goranu Mihajloviću iz beogradskog Resnika, macolom rascepana glava i smrvljeno telo.

VELJIN KLAN DO KUĆE STRAVE KOD PAZOVE DOLAZIO INKOGNITO: Meštani šokirani saznanjem da su se u njihovom komšiluku dešavala ubistva

Foto: TV Pink/printscreen

Uplašena starija meštanka Milica  kaže da  je zločinački klan verovatno dolazio u tajnosti i to noću sa nekim boljim automobilima koji nisu bučni.

- Svi danas pričamo samo o tome. Strašno je to što se i naše mirno mesto spominje u tom jezivom kontekstu. Ako se to zaista dešavalo u nekoj od ovdašnjih vikendica, te ubice su verovatno kasno noću kad utonemo u san dovozili žrtve neki nečujnim luksuznim vozilima i kolima - rekla je Milica. 

Predsednik mesne zajednice Surduk Radovan Simić tvrdi da je Mihajlović mogao biti izmasakriran jedino u nekoj od kuća ka Belegišu ili Slankamenu.

- Mi u Surduku nemamo šumu, a kako navode da piše u proširenoj optužnici TOK da je Mihajlović u ubijen u vikendici okruženoj šumom, znači da to nije istina. Jedino da je ta kuća negde dalje ka Belegišu ili Slankamenu. Nikada nismo primetili nešto što bismo sada mogli da povežemo sa ovim strahotama. U mestu ima 1.600 ljudi i znamo se dobro , ali niko nije primetio ništa sumnjivo - rekao je Simić za Republiku. 

Meštani Surduka ističu da nisu primetili ni da su policijske snage vršile pretrage po mestu i okolini, kao ni da je vršena istraga u koju bi i neki od meštana morali biti uključeni, te se nadaju da će se ispostaviti da je u drugom mestu dalje od njihovog Belivukov klan počinio ta jeziva ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading