PRETIO MI PLAĆENIM UBICOM: Meštanin Kumodraža progovorio o TERORU, nakon hapšenja Krstića (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.02.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je uhapšen Vojkan Krstić, lažni humanitarac i vlasnik građevinske firme, otkriveno je da je Krstić navodno bacao smeće i šut i stvorio deponiju.

PRETIO MI PLAĆENIM UBICOM: Meštanin Kumodraža progovorio o TERORU, nakon hapšenja Krstića (VIDEO)

Foto: Instagram/vojkan.krstic

Podsetimo, Vojkan Krstić i saradnici uhapšeni su zbog sumnje da su oštetili Srbiju za 10 miliona dinara. Kako se sumnja, oni su izvršili malverzacije sa iznošenjem smeća i šuta, koji umesto u spalionicu u Vinči, nosili su na divlje deponije, o čemu je Republika pisala OVDE.

- Ovo je naša pobede! Bilo je i vreme da se stane na put tom bahaćenju i uništavanju naše okoline. Pa naše kuće se nalaze bukvalno odmah pored otpada - rekao je jedan žitelj za Kurir.

Republika

Foto: Republika

Hapšenje Krstića

N. J., meštanin, kaže da su se pune četri godine borili da se smeće ne baca tu u neposrednoj blizini njihovih kuća.

- Insistirali smo na tome, goloruki smo stali na put i kamionima punim smeća nismo dozvolili da prolaze ovuda. Pretio mi je da će doći plaćeni ubica i da će me ubiti, samo zato što nisam želeo da ćutim. Neću da živim pored smeća i kraj - kaže za Kurir meštanin i dodaje da poslednje dve godine nema deponije:

- Znao je da dođe i sa ocem da mi preti,a ja sam sve to prijavio policiji. Takođe, prvo se pravdao da građevinski materijal i šit donosi kako bi poravnao plac, a onda je počeo da preti da je to privatni posed i da može da radi šta hoće - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading